Over ons

Brofuro is ontstaan uit de passie en creativiteit van twee broers die samenwerkten aan het ontwerpen van zwembadkachels. Het begon allemaal in het dorpje Lievelde, waar ze urenlang werkten aan het creëren van de perfecte spiraal die het water in het zwembad zou verwarmen.

Ze waren altijd op zoek naar manieren om hun ontwerp te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Na veel experimenteren ontdekten ze de manier om de spiralen en zwembadkachels steeds beter te maken.


Al snel begonnen mensen in de omgeving te horen over de zwembadkachels die de broers hadden ontworpen en het duurde niet lang voordat hun producten bekendheid kregen in de regio. Het succes van hun zwembadkachels zorgde ervoor dat het bedrijf begon te groeien en uitbreiden naar andere delen van het land en zelfs naar Duitsland en België.

Het merk Brofuro staat voor kwaliteit. De broers waren vastbesloten om hun klanten de best mogelijke producten te bieden en bleven hun ontwerpen verbeteren om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.


Vandaag de dag is Brofuro uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de zwembadkachels en spiralen, met een breed scala aan producten voor commerciële zwembaden. Ze blijven trouw aan hun oorspronkelijke missie om de beste zwembadkachels te leveren en blijven hun ontwerpen vernieuwen en verbeteren met behulp van de beste materialen. Het merk Brofuro staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie en blijft een favoriet onder zwembadeigenaren.